Een FENCY in onze keuken

Veranderdrang!
Hou jij ook zo van interieur en spullen met een verhaal?

Je hebt vast en zeker wanddecoratie in huis en ook weleens de behoefte om het “weer eens” te veranderen. Zo borrelde die veranderdrang bij mij ook weer op…! Sinds anderhalf jaar hangen er een aantal lijsten boven de lambrisering bij onze eettafel. Ik dacht aan het ophangen van een aantal nieuwe posters totdat Tolhuijs Design mij benaderde met de vraag of ik een FENCY wandrek zou willen ontvangen. Dit multi-functionele opbergsysteem kun je helemaal naar eigen wens en smaak indelen. Wat een mogelijkheden zou dit bieden!

Keuzes. Keuzes.

Het wandrek is in 5 verschillende formaten en 5 mooie kleuren te verkrijgen. Ik koos voor een witte 80×80 variant met daarbij de “pallet” plankjes (triple en single). De plankjes hebben handige haakjes aan de achterkant om ze zo gemakkelijk aan je rek op te hangen en ook makkelijk weer te verplaatsen of te schuiven. Ik combineerde deze plankjes bewust met een paar “laser shelves” voor een speels effect. Ook het plankje met reageerbuisjes voor een enkele bloem of veer sprak me aan en de S-haakjes, klemmetjes en magneetjes leken mij handig gelijk mee te bestellen. Ik had eigenlijk nog meer willen bestellen maar dan zou het rek wel echt te vol worden! Wie weet bestel ik het plexiglas plankje, een plankje met lamp of notitieblok en plankjes met uitsparingen voor plantenpotjes later nog eens; je kunt echt helemaal los gaan en eindeloos veel combineren!

Nederlands design met een verhaal

De producten van Tolhuijs design vertellen een verhaal. Afvalmateriaal is het startpunt van het Dutch Design; knap hoe eigenaar Bastiaan Tolhuijs hieruit producten ontwikkelt die mooi zijn én iets positiefs bijdragen aan onze wereld! In samenwerking met sociale werkplaatsen en gevangenissen ontstaan verrassende producten met een knipoog naar de oorsprong; de FENCY wandrekken zijn namelijk gemaakt van oude hekwerken die je ziet staan langs bedrijventerreinen en sportvelden!

Vakantieschatten etaleren

Net terug van een paar mooie reizen en een paar vakantieschatten rijker, stylde ik mijn FENCY met een Storytiles bordje en tegel, porseleinen spulletjes, een kaart van Ella Scholtens, een paar bloemen, veren en plantjes. De S-haakjes en klemmetjes maken het heel makkelijk en flexibel alles op te hangen. Zo gebruikte ik een S-haak voor het wandvaasje en tegeltje. Naast het wandrek hing ik nog een aantal lijsten op die ook passen bij de spulletjes op het rek en samen vormt het een mooi geheel.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Het geeft de keuken een fijne, huiselijke sfeer. Ook kan ik lekker blijven variëren en veranderen zonder dat ik manlief continue moet vragen de boor er weer eens bij te pakken 😉

Benieuwd welke FENCY het beste bij jouw interieur past? Neem eens een kijkje op de website van Tolhuijs Design.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Tolhuijs Design.

Bied jij een product wat past bij onze stijl en wil je ook graag dat wij een product uittesten en er een eerlijke review over schrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van een samenwerking.

Share this post