Meet the founders

Mints Interior & Styling is in 2017 opgericht door Marjolein en Suzanne Bouhuijzen. Twee zussen die opgroeiden in een creatief ondernemersgezin, met een vader met een bedrijf in tuinontwerp & watertechniek, inmiddels overgenomen door hun broer, en een moeder met een achtergrond in de mode.

Tegenwoordig werkt Suzanne alleen voor Mints en fungeert Marjolein als klankbord, naast haar baan als Category Manager Interior.

Over Suzanne
Hi! Mijn naam is Suzanne de Jonge-Bouhuijzen, getrouwd met Douwe en samen hebben we 2 kinderen Guus (8) en Hanna (4). We hebben jaren in Amsterdam gewoond, maar op het moment dat de kinderen kwamen, hebben we gekozen voor meer ruimte en een tuin. Dit vonden we in Abcoude, een heerlijk dorp onder de rook van Amsterdam. Hier kochten we een jaren ‘60 huis die we volledig hebben verbouwd naar een plek die bij ons past. Bij ons thuis vind je een mix aan stijlen. Een strakke basis, gecombineerd met vintage design, natuurlijke materialen en mooie producten met een verhaal.

Achtergrond & passie
Na mijn HEAO-studie, heb ik in 2004 de studie Communicatiewetenschap aan de UvA afgerond en ben ik gaan werken in de media. Ik heb vele online campagnes voor diverse merken ontwikkeld, was online brandmanager voor o.a. ELLE en ELLE Decoration, deed de marketingcommunicatie voor WAAR, een duurzaam Retail concept en was e-commerce & marketing manager bij ESSENZA HOME, een internationaal homestyling concept. Tijdens mijn creatieve loopbaan bleef het kriebelen om zelf te ondernemen en nog meer met interieur en conceptontwikkeling te gaan doen. Ik koos daarom voor een deeltijdstudie Interieurstyling aan de Academie Artemis, waarvoor ik in 2011 ben afgestudeerd.

Intussen werk ik met veel plezier aan diverse interieuradviezen en ontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook doe ik opdrachten op het gebied van conceptontwikkeling, styling, branding & marketing. Daarnaast heb ik een webshop met interieurproducten en mijn eigen linnen label Bon Good.

Meet MINTS