INTERIEURSTYLING

Kinderkamer Maud

MINTS ontwierp een stoere peuterkamer voor Maud.  Zij is een avontuurlijk meisje, die houdt van buitenspelen, een beetje een tomboy. Het tipi bed van Woood vonden we dan ook perfect! Dit werd de basis voor de kamer. Het bed is aangekleed met het prachtige beddengoed van Studio Ditte en een pijltjesdeken van Roomblush. Het handgemaakte knoopkussen van Claudia clau.hart maakt het helemaal af. De gezellige lichtjesslinger van Cottonballs hangt perfect aan de tent.

Het kleurenpalet voor Mauds kamer is mint met wit, zwart en een klein accent in geel en roze. Voor alle wanden hebben we gekozen voor een frisse mint kleur die ook terugkomt in het prachtige behang van Studio Onszelf. Het zwarte accent geeft een stoer randje aan de kamer, net als de roze speelgoedbak op wielen van vurenhout Van Soethout.

Alle meubels zijn van wit hout. De lichte houtkleur komt terug in de wandplanken van Wink of Sara, de plank op de schouw en de details in het bureautje en de kledingkast.

De wanden zijn gezellig gemaakt met de gepersonaliseerde posters van Printcandy, dierenkop van Comingkids, bordje van Studio Klein Geluk en het punnikwoord Droom van Jibbejebba. Op de schouw zit een nieuw vriendje voor Maud; de mooie Joseph Bunny lamp van Rose in April verkrijgbaar bij webshop ‘Gras onder je voeten’. De naam -en triangle stickers van SuzyB maken het helemaal af.

Project resultaat

Shopping lijst