INTERIEURONTWERP

Keuken maatwerk

In deze bestaande woning zat een gedateerde keuken aan de achterzijde van het huis. Er is gekozen om de keuken naar de voorkant te verplaatsen en tegelijkertijd een erker te plaatsen. Hierin kon mooi een extra werkblad met de spoelbak worden geplaatst. Bijkomend voordeel is, dat er zo ruimte is gecreëerd om een kookeiland te plaatsen. Bijzonder aan de keuken is de combinatie aan materialen. Er is gewerkt met blauwstaal; een stoer industrieel materiaal gecombineerd met authentieke geloogde louvredeuren. Van hetzelfde blauwstaal zijn door MINTS ook planken ontworpen voor mooie keukenaccessoires. De mat witte kastdeuren zijn van Ikea en samen met de zwart leren handgrepen en het matte Fenix aanrechtblad is de keuken een mooi geheel. Tenslotte is de Novi afzuigkap in het plafond verwerkt wat een zeer ruimtelijk effect geeft, aangezien de doorkijk door het erkerraam is behouden.

Project resultaat