Jouw huis vertelt wie jij bent

Een huis is meer dan een ruimte met muren en meubels. Het is jouw thuis en een reflectie van wie er woont. Thuis moet een plek zijn waar je je prettig voelt, kunt genieten en tot rust kunt komen. Uiteindelijk is dit wat iedereen wil, maar hoe realiseer je dit?

“Heb je een idee in je hoofd en weet je niet hoe je dit zelf kunt uitwerken?”
“Je ziet heel veel leuke interieurs op Pinterest en Instagram maar weet niet hoe je dit zelf kunt realiseren?”
“Je weet wel wat je leuk vindt maar weet niet hoe je het kunt combineren?”
“Wat is de beste indeling voor mijn huis?”
"Hoe kan je ervoor zorgen dat zowel jij als je partner zich fijn voelen bij het interieur en de kleuren in huis"?

Dit zijn vast vraagstukken die je bekend voor komen en waarbij je advies kunt gebruiken. MINTS kan jou hierbij helpen! Wij creëren frisse en stoere interieurs met een Scandinavisch gevoel en een industriële touch. Een combinatie van nieuwe meubels met vintage, design en persoonlijke spullen. Wij vinden het belangrijk te investeren in een goede basis en de accessoires en details aan smaak of seizoenen aan te passen. We zijn niet bang om verschillende stijlen te mixen en zorgen ervoor dat het totaalplaatje bij je past en jou het gevoel zal geven: “Ik ben thuis”.

Onze werkwijze voor interieuradvies en ontwerp

1. Intake

We komen graag vrijblijvend voor een intakegesprek bij je thuis. Tijdens dit gesprek van ca. 1 uur bespreken we je woonwensen, behoeften, de mogelijkheden en budget. We ontvangen graag relevante informatie zoals plattegronden, foto’s en meubilair of accessoires die jullie willen behouden in het interieurplan.

2. Interieurplan

Wanneer alles naar wens is, gaan we voor je aan de slag met de uitwerking van het concept en het plan.

Het complete interieurplan zullen we bij je thuis presenteren. Het interieurplan omvat:

  • Moodboard met jullie persoonlijke stijl en sfeer
  • 2d plattegrond met indelingsplan op schaal
  • Kleur- en materiaaladvies
  • Meubel- en accessoire plan
  • Shoppinglijst met verwijzing naar de winkels en/of online shop

Het tarief voor een interieurplan is vanaf € 750,- per ruimte.

Wanneer er behoefte is aan meer verdieping dan kunnen we het interieurplan uitbreiden met:

  • 3d ontwerp
  • Verlichtingsplan
  • Maatwerkplan, bestaande uit meerdere ontwerptekeningen van bijvoorbeeld inbouwkasten tot keukenontwerp.

Het tarief voor een interieurplan is vanaf € 1000,- per ruimte.

Iedere klant heeft andere wensen dus wellicht past bovenstaande niet exact in je plaatje? Graag spreken we andere opties door en maken we een offerte op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

3. Realisatie en uitvoering

Wanneer je akkoord bent met het plan kun je zelf aan de slag met de realisatie ervan of wij kunnen je verder helpen met de uitvoering. MINTS beschikt over een netwerk van interieurbouwers, architecten en aannemers. Nadat het (ver)bouwproces is afgerond, kan MINTS de afwerking en eindstyling tot in details op zich nemen.

4. Shopping en styling

Zodra de ruimte is opgeleverd, kunnen wij je helpen met de finishing touch: de ruimte geheel inrichten en afstylen. Het is ook mogelijk om ons in te huren voor het shoppen en wij kunnen je adviseren in het maken van alle keuzes.

Goed om te weten: Bedragen zijn exclusief 21% BTW en inclusief 1 correctieronde | De tarieven gelden voor 1 ruimte. Wanneer MINTS voor meerdere ruimtes een advies mag uitbrengen, geldt er een aangepast tarief. MAIL of bel ons gerust voor vragen hierover. | Binnen een straal van 15 km vanaf Uitgeest of Abcoude worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt € 0.19 per gereden km.