Jouw huis vertelt wie jij bent

Een huis is meer dan een ruimte met muren en meubels. Het is jouw thuis en een reflectie van wie er woont. Thuis moet een plek zijn waar je je prettig voelt, kunt genieten en tot rust kunt komen. Uiteindelijk is dit wat iedereen wil, maar hoe realiseer je dit?

“Heb je een idee in je hoofd en weet je niet hoe je dit zelf kunt uitwerken?”
“Je ziet heel veel leuke interieurs op Pinterest en Instagram maar weet niet hoe je dit zelf kunt realiseren?”
“Je weet wel wat je leuk vindt maar weet niet hoe je het kunt combineren?”
“Wat is de beste indeling voor mijn huis?”
"Hoe kan je ervoor zorgen dat zowel jij als je partner zich fijn voelen bij het interieur en de kleuren in huis"?

Dit zijn vast vraagstukken die je bekend voor komen en waarbij je advies kunt gebruiken. MINTS kan jou hierbij helpen! Wij creëren frisse en stoere interieurs met een Scandinavisch gevoel en een industriële touch. Een combinatie van nieuwe meubels met vintage, design en persoonlijke spullen. Wij vinden het belangrijk te investeren in een goede basis en de accessoires en details aan smaak of seizoenen aan te passen. We zijn niet bang om verschillende stijlen te mixen en zorgen ervoor dat het totaalplaatje bij je past en jou het gevoel zal geven: “Ik ben thuis”.

Onze werkwijze voor interieuradvies en ontwerp

1. Kennismaking & Intake

De intake begint met een online vragenlijst om je woonwensen, behoeften, voorkeuren en budget te achterhalen. Aanvullend bespreken we dit telefonisch, per mail of middels een video call. In overleg vindt de intake plaats op de locatie die we van advies gaan voorzien. Daarnaast ontvangen we graag relevante informatie zoals plattegronden, inspiratie beelden, foto’s van meubilair of accessoires die jullie willen behouden.

2. Interieurplan

Advies - Basis

Wanneer alles naar wens is, gaan we voor je aan de slag met de uitwerking van het concept en het plan.

Het complete interieurplan zullen we bij je thuis of op ons kantoor (in Abcoude) presenteren. Het interieurplan omvat:

  • Moodboard met jullie persoonlijke stijl en sfeer
  • 2D plattegrond met indelingsplan
  • Kleur- en materiaaladvies
  • Meubel- en accessoire plan
  • Optioneel: shoppinglijst met verwijzing naar de winkels en/of online shop (€ 85 excl. BTW)

Het tarief voor een interieurplan is vanaf € 1200,- per ruimte excl. BTW.

Advies - Compleet

Wanneer er behoefte is aan meer verdieping dan kunnen we het interieurplan uitbreiden met:

  • 3D visualisaties
  • Verlichtingsplan
  • Maatwerk

Het tarief voor een interieurplan is vanaf € 1500,- per ruimte excl. BTW.

Iedere klant heeft andere wensen dus wellicht past bovenstaande niet exact in je plaatje? Graag spreken we andere opties door en maken we een offerte op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek per telefoon of video call.

3. Realisatie en uitvoering

Wanneer je akkoord bent met het plan kun je zelf aan de slag met de realisatie ervan of wij kunnen je verder helpen met de uitvoering. MINTS beschikt over een netwerk van interieurbouwers, architecten en aannemers. Nadat het (ver)bouwproces is afgerond, kan MINTS de afwerking en eindstyling tot in details op zich nemen.

4. Shopping en styling

Zodra de ruimte is opgeleverd, kunnen wij je helpen met de finishing touch: de ruimte geheel inrichten en afstylen. Het is ook mogelijk om ons in te huren voor het shoppen en wij kunnen je adviseren in het maken van alle keuzes. Deze werkzaamheden zijn op basis van een uurtarief van 75 euro excl. BTW.

Goed om te weten: Bedragen zijn exclusief 21% BTW en inclusief 1 correctieronde | De tarieven gelden voor 1 ruimte. Wanneer MINTS voor meerdere ruimtes een advies mag uitbrengen, geldt er een aangepast tarief. MAIL of bel ons gerust voor vragen hierover. | Binnen een straal van 15 km vanaf Abcoude worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt € 0.30 (incl BTW) per gereden km.