Welk verhaal vertelt jouw organisatie of merk?

Naast het geven van interieur & stylingadviezen aan particulieren, werkt MINTS ook graag voor zakelijke klanten. Onze werkwijze en invulling daarvoor is alleen net even anders en daarom altijd maatwerk. Wat overeenkomt is de basis waarop we (met elkaar) keuzes maken. Uitgangspunt voor een nieuw interieur van zowel een woonhuis als een kantoor, styling van een event, de ontwikkeling van een beursconcept of productfotografie is altijd “wie ben je, wat wil je uitstralen, welk verhaal wil je vertellen en aan welke functies moet het interieur voldoen? Voor merken en bedrijven brengen we de merkwaarden, identiteit en het verhaal achter het merk in kaart alvorens een vertaling te kunnen maken naar een visuele eigen stijl, vormgegeven middels een moodboard. Aspecten die hierin aan bod komen zijn eigen stijl en handschrift, uitstraling, kleurenpalet en sfeer. Zo weten we zeker dat de daarop volgende interieurontwerpen en stylingadviezen ook daadwerkelijk bij jullie, het merk en de organisatie passen.

Met onze commerciële achtergrond in (online) marketing, merkstrategie, storytelling, styling, concept- en productontwikkeling binnen de fashion, lifestyle en interieur branche weet MINTS als geen ander hoe een interieur van een kantoor of winkel, de inrichting van een showroom of beursstand en de invulling van productfotografie en styling producties een merk of organisatie kan versterken. Wat wij voor bedrijven en/of merken doen, is onder andere het volgende:

  • Het in kaart brengen van de merkwaarden en deze vertalen naar een (visuele) identiteit en eigen handschrift van het merk of bedrijf
  • Het creëren van inspirerende en onderscheidende brandconcepten voor productfotografie en andere (commerciële) styling producties met als doel branding en merkbeleving
  • Het ontwikkelen van een stylingconcept voor een event, showroom of beursstand conform de merkwaarden, en de uitvoering daarvan.
  • Het ontwerpen van een (compleet) interieurconcept, de inrichting & styling van kantoor, winkel, hotel of horeca gelegenheid.

MINTS beschikt over een netwerk van andere creatieve ondernemers, zoals fotografen, ontwerpers, webbouwers en vakmensen voor de (ver)bouw en inrichting van het project.